VRT radio mp3 streams

Today I found out that the Flemish radio has recently introduced m3u streams (streaming MP3) radio online. I am all excited, because for once, I can bookmark the radio stations, listen them in my favortie player and do not need to skim trough the sourcecodes and javascript, in order to be able to listen to a radio online! This is an example for all publick radio stations! look here, and learn that it is simple to serve your listeners! The VRT writes:> De VRT radiospeler werkt jammer genoeg niet onder het besturingssysteem dat u gebruikt. Maar als u wilt kunt u. toch proberen.

We hebben ervoor gezorgd dat u uw favoriete net en programma’s toch kunt beluisteren via het Internet, met eender welke audio- of mediaplayer die mp3-streaming en m3u playlists ondersteunt.Kies een radionet:
Radio 1
Radio 2 Antwerpen
Radio 2 Vlaams Brabant
Radio 2 Limburg
Radio 2 Oost-Vlaanderen
Radio 2 West-Vlaanderen

Stubru.m3u
Klara
Klara continuo
RVi
Donna
Donna hitbits
Sporza

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.