Comparison between OpenOffice and MS-Office

One to remember: a real world comparison between open-office and microsoft office. [Office 2003 vs. Openoffice.

Org](http://www.eweek.com/article2/0,1759,1571626,00.asp “Office 2003 vs. Openoffice.

Org”)> So when eWEEK Corporate Partner Ed Benincasa shared his desire to perform a user-based comparison between the OpenOffice.org project’s OpenOffice.org suite and Microsoft’s Office 2003, we saw a perfect opportunity to compare the suites under real-world conditions.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.