Hij is sesentwintig en wil in ieder geval niet terug

[THREES ANNA ZOEKT… BEWEGINGEN THREES ANNA](http://staging.threesanna.com/en/node/832 “THREES ANNA ZOEKT… BEWEGINGEN THREES ANNA”)> Hij is belangrijk en heeft hier meer macht dan hij ooit in een grote stad zou krijgen. Dus waarom zou hij verhuizen?Zij werd gillend gek van de kneuterigheid en de achterklap. Ze woont al jaren in de grote stad, ze komt alleen terug met kerst.

Ik kom uit Venlo, en alles wat ik na een lange tijd overal-en-nergessen-weet is dat ik niet terug wil. Ongelooflijk, wat klinkt dit bekend in de oren. Oldenzaal, nog nooit van gehoord. Maar “zoeken-vervangen” Oldenzaal met Venlo, en alles valt op zijn plek.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.