Goedkope draagbare computer voor ontwikkelingslanden

Van ZDNet.beEen laptop voor 77 euro? Nicholas Negroponte, professor en stichter van MIT MediaLabs, wil goedkope draagbare computers voor ontwikkelingslanden. Negroponte zei dit tijdens een interview met Red Herring op het Wereld Economisch Forum in het Zwitserse Davos.Er werd al veel werk gemaakt om Linux op laptops te krijgen, maar deze grootscheepse aanpak zou wel eens een immense doorbraak kunnen betekenen voor de linux-en.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in activist40

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.