woningen zoeken in Nijmegen

Gelukkig kan dat steeds beter op interent. Uiteraard ondersteunen de sites meestal heel slecht Konqueror of Firefox (de twee browsers die ik heb), en hebben ze vaak erg irritante dingen zoals “plop. de rechtermuiskop is uitgeschaked. A: deze is niet uitgeschakeld, B, dat bepaal IK wel, het is MIJN rechtermuisknop. C: Waarom zou ik hem niet mogen geruiken?°Maargeod, ze heben hun spul op interent staan. Entree.nu (hehe, ze kunnen niet eens hun domein goed instellen)Direct Wonen (Relatief duur, maar goede service)[ImmoRent](http://www.

Immo-Rent.nl/woningen/index.php?cPath=3003_3114) (Minder duur, weinig aanbod)[W.

F.

A Nijmegen](http://www.wfa-nijmegen.nl/)Deze staan nu in mijn lijstje. Weet je er meer? graag hoor ik het van je.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.