electro base in the space: vocode.com

Al bijna een jaar geleden dat ik mijn laatste mix van hun Downloadde, en precies twee jaar geleden dat ik de eerste mix binnehaalde. Maar vocode.com heeft nog steeds erg goede electro in de aanbieding. Iedere maand de nieuwste electro releases, vooral veel underground, geremixed in een mp3 van een uur. Wees er wel snel bij, want oudere mixen worden weggehaald na een maandje ofzo. En nu die verschrikkelijke electrohype achter ons ligt en vergeten is, kun je weer met een gerust art genieten van de betere shit die er gemaakt word in electro-space.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in music64

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.