Ik ben... Atheist.

En dat wist ik inderdaad al :) Maar wat ik wel heel vreemd vindt is dat ik het blijkbaar met 75% van de satansistische ideen eens ben o_0. Dat ik sterk naar Boeddisme neig is nog wel te overkomen, dat ik blijkbaar van alle wereldreligies , de Islam het meest vindt aansluitenverbaast me ook. Ik vermoed dat mijn anti-Jasus keuzes me Satanist maken, en mijn “islam rating” omhoog brengt, ofzo. Anyway, het is maar een testje. Wel grappig. <table border="0" cellpadding="5" cellspacing="0" width="600"><tr><td>![](http://images.quizfarm.com/1110084217atheism.

GIF)</td><td> You scored as atheism. You are… an atheist, though you probably already knew this. Also, you probably have several people praying daily for your soul.

Instead of simply being “nonreligious,” atheists strongly believe in the lack of existence of a higher being, or God.

<table border="0" width="300" cellspacing="0" cellpadding="0"><tr><td> atheism </td><td><table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" width="79" bgcolor="#dddddd"><tr><td></td></tr></table></td><td>79%</td></tr><tr><td> Satanism </td><td><table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" width="75" bgcolor="#dddddd"><tr><td></td></tr></table></td><td>75%</td></tr><tr><td> Buddhism </td><td><table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" width="63" bgcolor="#dddddd"><tr><td></td></tr></table></td><td>63%</td></tr><tr><td> Islam </td><td><table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" width="54" bgcolor="#dddddd"><tr><td></td></tr></table></td><td>54%</td></tr><tr><td> Paganism </td><td><table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" width="54" bgcolor="#dddddd"><tr><td></td></tr></table></td><td>54%</td></tr><tr><td> agnosticism </td><td><table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" width="42" bgcolor="#dddddd"><tr><td></td></tr></table></td><td>42%</td></tr><tr><td> Christianity </td><td><table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" width="33" bgcolor="#dddddd"><tr><td></td></tr></table></td><td>33%</td></tr><tr><td> Hinduism </td><td><table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" width="29" bgcolor="#dddddd"><tr><td></td></tr></table></td><td>29%</td></tr><tr><td> Judaism </td><td><table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" width="17" bgcolor="#dddddd"><tr><td></td></tr></table></td><td>17%</td></tr></table></td></tr></table>
Which religion is the right one for you? (new version)
created with [QuizFarm.com](http://quizfarm.com)

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.