deepmix juweeltjes: DJ Милованов

Deepmix.ru staat altijd bovenaan in mijn lijst favoriete webradio stations. Maar na wat googlen kwam ik erachter dat er nog veel meer achter die site schuilt. Het eerste juweeltje dar opgedoken is de podcast van DJ Milovanov. Als je wel eens een lekker stukje deephouse opzet (hedkandi bijvoorbeeld) of een lekker stukje tech-house op zijn tijd weet te waarderen is dit zeker, zeer zeker, een wekelijks bezoekje waard. Of natuurlijk gewoon aan je podcasts abo’s toevoegen. Het zijn allemaal mixen van rond anderhalf uur. Te downloaden als MP3 en varierend van tech-house, via progressive tot heerlijk funky deephouse.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in music64

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.