Nederlandstalig boek over GIMP

The Gimp is een fotobewerkingsprogrmma uit de Open Source stal. Dat betekent dat het gratis is (al houdt open source wel wat meer in). Maar bovendien kan het zich zeker meten met pakketten als photoshop, qua features en professionaliteit.

Er is nu en <href=”http://winkel.bruna.nl/Boeken/Computerboeken,044informatica,044_internet/Besturingssysteem,040OS,041/9043011959.htm” title=”Nederlands boek over The Gimp”>boek uit over The Gimp. in het nederlands. En omdat het programma open source, vrij dus, is, zit er uiteraard een CD bij met het programma erop). Het boek is overigens gratis online te lezen.

Volgens de recesies is het boek geschikt voor beginners én gevorderden. http://winkel.bruna.nl/Boeken/Computerboeken,044informatica,044_internet/Besturingssysteem,040OS,041/9043011959.htm

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.