Greensnet en participerende politiek in het free software magazine.

Tom Chance schrijft over hoe het internet de democratie kan terugbrengen bij de mensen. De veel besproken ‘achterkamertjes politiek’ kan hiermee doorbroken worden. Dus niet alleen de keuze bij mensen leggen, maar ook de mogelijkheid geven te participeren in het debat. Op alle niveaus.Greensnet, een van mijn zorgenkindjes (zorgen, want geen tijd) wordt hierin gelinked en genoemd. Ik heb dus meteen maar eens een ochtendje ‘vrij’ genomen om de site helemaal op te poetsen.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.