elbo ws - volg de muzieklobgbuzz

Nu de Arctic Monkeys vanuit de blogosphere helemaal zijn doorgebroken lijkt het hek van de dam. lily allen lijkt de volgende artiest te worden die vanuit het internet, vanuit honderden blog posts, de wereld verovert. Zeg dus gewoon het abonement op de Oor af (wie zit er nu nog te wachten op het hondermiljoenste interview met de Pili Meppers?). En stop elbo.ws in je RSS reader, of je bookmarks. Die site verzamlelt “de muziek Buzzzz” van heel veel weblogs.

En geeft dus en erg goed overzicht op “wat er gebeurt”.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in music64

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.