Kroon op je werk: publicaties worden vertaald

Op mijn Zakelijke blog schrijf ik veel over Drupal, de software die ik gebruik voor meeste van mijn web-projecten. Het leuke is dat soms een artikel in die blog wordt opgepikt en veel gelezen wordt. Zo ook Een artikel over mijn bevinding dat niet Drupal moeilijk is, maar dat het maken van een goede site moelijk is. Het is al een oudartikel, maar waarom ik er hier over schrijf, is omdat ik zag dat iemand het hele stuk in het Spaans vertaald heeft! Kijk, dat is nog eens een kroon op je werk!

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in drupal214 webschuur10 blog11

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.