telegraafismes

De telegraaf heeft een mogelijkheid tot reageren. Online, welteverstaan. Het is echt heel grappig om die reacties te lezen, daarom hieronder een kleine bloemlezing uit de reacties op de uitspraak van de rechter tegen Samir Azzouz.

Uiteraard is het veel erger iets van plan te zijn, dan daadwerkelijk iets uitgevreten te hebben.> Als je nagaat dat Ajax-hooligans 6 jaar hebben gekregen voor een betrekkelijk onbenullig incident in Den Haag, dan is elke verhouding langzaamaan zoek in in dit land.

En als we dan toch aan het vergelijken zijn, de klassieker: te hard rijden. En te hard rijden kost gelukkig geen levens…> Kijk, een aanslag kost slechts wat levens van onschuldige mensen (moslims én niet moslims). Je kunt in Nederland beter een aanslag voorbereiden dan te hard rijden…

Gelukkig is het taalgebruik van de Telegraaflezers erg netjes. Blij dat we in zo’n ontwikkeld land wonen. Niet in zo’n gewelddadige (religieuze) cultuur.> Veel te weinig, maar voorlopig zijn we van die schijt moslim verlost. Hopen dat ze hem in de lik elke week helemaal de tyfus in trappen.

Telegraaflezers kunnen uiteraard lezen, maar schrijven blijkt toch wat lastiger. Donald heeft wel van interpunctie gehoord, maar zet ze blijkbaar liever gezellig bij elkaar.> een belachelijke straf voor zo’n mi zeer gevaarlijk mannetje en wat de rest er om heen betreft is van de gekke dat die geen straf krijgen als er achteraf door deze figuren toch een aanslag wordt gepleegd moeten die rechter(s)ook vervolgt kunnen worden met medeplichtigheid aan minimaal doodslag,de een dondere zejaren de bak in terwijl dat zij onschuldig bleken en echte misdadigers laten zij gewoon lopen !????wat een rechtspraak farce is er feitelijk in nederlandEn uiteraard is de Telegraaflezer erg begaan met zijn belasting-centen. > wie gaat dat betalen die jaren dat ie vast zit ik weet wel wat goedkopersIk heb er een nieuwe hobby bij: Telegraaf-lezen wordt zo nog leuk!

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in dwars26 nieuws4 media8

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.