menu boeknavigatie

Voor onder andere Dwars en Bezielen.nl moest een iets geavanceerder systeem, maar wel met eenvoudigere bediening, worden bedacht.

Om verschillende redenen denken veel mensen nog altijd in hierarchiëen als ze de indeling van een website bedenken. Zo gaat de eigenaar van een site er onterecht nog altijd vanuit dat alles vanuit de homepage gebeurt. Terwijl de statistieken meestal het tegendeel bewijzen (entry points zijn meestal populaire pagina’s, bezocht vanuit Google et al.

Maargoed, om dat gezeur eindelijk eens achter me te kunnen laten, om eindelijk eens een menu met hioerarchie op een heel makkelijke manier te kunnen beheren, heb ik een kleine Drupal module ontwikkeld.

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.