Bèr Kessels

Bèr Kessels is zelfstandig ondernemer, eigenaar van webschuur.com, Drupal ontwikkelaar, of eigenlijk meer algemeen: Libre/Open Source software the way of the hackerhacker.- Mijn LinkedIn netwerk
<?php $id = 28; //My simpy bookmarks $feed = db_fetch_object(db_query('SELECT fid, title, block FROM {aggregator_feed} WHERE fid = %d', $id)); $block['subject'] = check_plain($feed?>title); $result = db_query_range('SELECT * FROM {aggregator_item} WHERE fid = %d ORDER BY timestamp DESC, iid DESC', $feed->fid, 0, 6); while ($item = db_fetch_object($result)) { $items[] = theme('aggregator_block_item', $item); } $block['content'] = theme('item_list', $items); $block['content'] .= '

'; print '### '. $block['subject'] .' '; print '
'. $block['content'] .'
'; $id = 8; //My lastfm stream $items = array(); $feed = db_fetch_object(db_query('SELECT fid, title, block FROM {aggregator_feed} WHERE fid = %d', $id)); $block['subject'] = check_plain($feed->title); $result = db_query_range('SELECT * FROM {aggregator_item} WHERE fid = %d ORDER BY timestamp DESC, iid DESC', $feed->fid, 0, 6); while ($item = db_fetch_object($result)) { $items[] = theme('aggregator_block_item', $item); } $block['content'] = theme('item_list', $items); $block['content'] .= ''; print '### '. $block['subject'] .' '; print '
'. $block['content'] .'
'; $id = 32; //My lastfm stream $items = array(); $feed = db_fetch_object(db_query('SELECT fid, title, block FROM {aggregator_feed} WHERE fid = %d', $id)); $block['subject'] = check_plain($feed->title); $result = db_query_range('SELECT * FROM {aggregator_item} WHERE fid = %d ORDER BY timestamp DESC, iid DESC', $feed->fid, 0, 6); while ($item = db_fetch_object($result)) { $items[] = theme('aggregator_block_item', $item); } $block['content'] = theme('item_list', $items); $block['content'] .= ''; print '### '. $block['subject'] .' '; print '
'. $block['content'] .'
';?>### Fotos op Flickr


Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in me5

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.