Goed Voornemen: kunde en waarheid

Al tijden zit ik te piekeren wat mijn goede voornemen voor 2007 is. Het voornemen van vorig jaar is nog niet afgerond (veel films zijn nergens te krijgen), helaas, dus dit jaar een iets realistischer voornemen. Ik wil wat gerichter gaan bloggen. Het grappige is dat een blog die ik al tijden volg, willie.boerland.com, hetzelfde stelt, zij het dat daar de diepgang een iets andere richtnig heeft dan hier de bedoeling is. Vandaag bedacht Bert ook nog eens de slogan hierbij: Nee, de onkunde regeert en is de reden dat ik blog. Laat dat nu net mijn voornemen voor 2007 in meer algemene zin zijn: proberen dingen waarvan ik veel weet duidelijker over te brengen. En daarmee de wereld (en het internet) een piepklein beetje beter te maken! Mjin eerste wapenfeit was een toegankelijk, doch diepgaand artikel over privacybescherming op het web. Ik hoop mijn kennis en ervaring vaker op zulke manieren in te kunnen gaan zetten dit jaar.

Meer laagdrempelige reviews en ervaringsverhalen over open source softwareMeer over het web, internetmarketing, bloggen, toegankelijkheid en webstandaarden.

Meer over politiek op het web. Meer muziek (en dan met name mijn CreativCommons podcast) en film.

En meer over mezelf, maar dan vooral het werk dat ik doe.

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.