Het huis van crimson

Crimsons huis verpixeldEen van mijn laatste “kleie maat” pixelart projecten is het huis van Crimson, je weet nog wel, die pillenslikkende schurk uit Suske en Wiske. In een paar van de vroege albums, onder andere ‘Het Rijmende Paard’ woont Crimson in een boemlauwe villa in de Kempense bossen. Dit is die verherbouwde (digitaal dan) villa van Crimson. En ja, er moet nog veel aan geklooid worden, maar dat is het mooie aan pixelart, het kan altijd nog niet iets beter. Er zijn altijd een paar pixels die een of twee plekjes verschoven kunnen, of een of twee tintjes donkerder moeten :)

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in comic2 pixelart1

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.