Twitterende Tweede Kamer (of andere politici)?

Ik loop achter tegenwoordig, heb pas sinds twee dagen een twitter feed (ook hier te volgen. Ik heb alleen nog gene politici ontdekt die twitteren. Het lijkt me een ideale kans voor “het contact met de man op straatinternet”. Het is veel minder intensief dan bloggen. Maar het effect kan net zo groot zijn: Een gevoel opbouwen heel benaderbaar te zijn. Gewoon af en toe een SMS uit de tweede kamer “Wilders staat weer onzin uit te kramen. gaap”. Of “Vergaderen met de ondernemingsraad over onderhoud vna het industrieterrein noord”. Ik wacht met spanning het eerste “XYZZ-lid te volgen via Twitter”.

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.