Ik blijk gemiddeld 32 liedjes per dag te beluisteren.

Nutteloze maar ó zo leuke feitjes verzamelen, hoort tot mijn grootste hobbies (is geeks eigen, geloof ik). Volgens last.fm:Registered: 1 Dec 2004 Tracks played: 31,366 Een korte rekensom levert mij dat ik gemiddeld 32 liedjes per dag luisterde in de afgelopen 2.5 jaar (966 dagen).

Webstreams en webradio gaat niet naar last.fm, dus de ratio zal een 15% hoger liggen: 37 per dagMijn collectie bevat inmiddels: 8030 tracks uit 986 albums. Wat dus weer betekent dat ik gemiddeld 1 album per dag kan luisteren met deze ratio. En dat het mij 215 dagen gaat kosten om mijn hele collectie één keer door te luisteren (7 maanden dus).

Leuk om te weten. (of niet)

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in music64 persoonlijk6

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.