Nieuw Volkslied en SEO :)

Opeens stonden er wat reacties op mijn blog over een nieuw volkslied. WTF dacht ik. Blijkbaar heb ik ooit eens gelinked naar een MP3tje van het oude volkslied van de CCCP. Een klein jaar geleden ofzo. Ik weet niet eens meer precies wat de achterliggende gedachte was. Anyway- Het intarweb zit vol mensen zonder enige fatsoenlijk functionerende hercencellen. Deze mensen tikken iets in op Google. En dan kom ik bovenaan. Nog boven de wikipedia entry zelfs. Deze mensen, zo getuige hun weldoordachte beargumentatie, zijn het ergens niet mee eens, of zijn gewoon boos. Hilarisch! Niet langer erger ik me aan domme mensen, maar lag ik erom. Maar vooral ben ik trots op mijn geweldige zoekmachineoptimalisatietalent….

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.