Mandala Underground van Marionette Man

We kennen vast allemaal nog: de BuddhaBar volume 47, en Sunset Lounge vol. 12, enzovoort. Die eindeloze verzamelalbums met liftmuzak, en op iedere cd wel één of twee nummers van Kruder&Dorfmeister, Bent, Air en Buscemi. Ik heb er ook een aantal van in mijn collectie; om precies te zijn: tel ik ruim veertien uur muzak die getagged is met ‘lounge’ in mijn media-bibliotheek. En hier is er nog eentje, van ccMixter: Mandala Underground van Marionette Man. Het vleugje Funk maakt veel goed. Dit nummer kan zo, hoppa op BuddhaBar volume 48 of Sunset Lounge vol. 32. Een teken dat Creative Commons muziek volwassen is? Of dat ook Creative Commons artiesten wel eens in de lift staan?

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in podcast16 creative commons16

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.