leestekenloze generatie?

Ik surf steeds minder op Hyves, of andere pretentieloze omgevingen zoals diverse kul-fora. En toch kom ik het steeds vaker tegen, mensen die geen leestekens gebruiken. Of die leestekens helemaal fout gebruiken. Tijd om een commentsnob voor heel het internet in te richten, denk ik zo.

Ik kan me voorstellen dat bepaalde bevolkingsgroepen niet hebben geleerd hoe ze moeten schrijven. Of dat mensen op momenten lui, dronken, of ongeïntereseerd op hun toetsenbord zitten te slaan. Maar ik kan met niet voorstellen dat iemand probeert een serieus antwoord ergens op te geven en dan vervolgens geen enkele punt, komma of hoofdletter weet te gebruiken. Dan kun je zo iemands mening toch niet serieus nemen?Is dat een nieuwe trend? Of komen er gewoon steeds meer stomme mensen op ons internet? UPDATE: Klaarblijkelijk bestaat een filter voor stomme mensen op het internet al.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in internet24

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.