Sea Sheperd botst met walvisvaarders: de Sea Sheperd kant in video

Een boot van de Sea Sheperd botst met walvisvaarders. Het NOs journaal toont beelden, maar, zo lijkt het, alleen de beelden die de Japanse kant van het verhaal ondersteunen. Gelukkig is op Internet altijd meer materiaal te vinden. </embed>Ook zeker niet objectief, de beelden en commentaren in de video laten wél duidelijk zien dat de beelden die NOS ons toont alléén de Japanse kant van het verhaal vertellen en daarmee ook niet objectief zijn. Ik hoop dat het jounraal vanavond het geval iets verder uitdiept en beide kanten laat zien.

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.