Status update-je Thailand (geen foto's, alleen lettertjes)

We zijn terug uit Isan, het noorden (van Thailand, want daar ben ik op vakantie). Isan is het Thailse platteland. Dat stukje Thailand waar volgens de Lonely planet geen fsck te doen is (wat ook waar is). Best lekker dus. We hebben voor een paarhonderd Euro handgewoven(weven?) zijde ingeslagen, waar Anna “iets” mee wil maken, en de rest van wil verkopen. Verder hebben we wat bier gedronken. Naar een koe gekeken en daarna naar een andere koe gekeken. En we hebben twee rondjes gelopen om het huis, door het dorp. En cola gedronken.<iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://www.openstreetmap.org/export/embed.html?bbox=96.22,12.5,105.45,19.41&layer=mapnik&marker=16.82117,102.57479" style="border: 1px solid black"></iframe>
View Larger MapVandaag zijn we weer terug bij Pap, in Chonburi waar we morgen gaan duiken (in het zembad). Dat schijnt leuk te zijn. (Niet in het zwembad, dat is volgens mij niet zo leuk, maar in de zee). Dinsdag gaan we dan voor het echie; duiken in zee. Ik hoop dat ik een vis zie (denk het wel). En dat ik geen garnalen zie (denk van wel), want die vind ik vies. En dat mijn suiker zich een beetje in het gareel houd. Want onder water een boterham eten is wat moeilijk.<iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://www.openstreetmap.org/export/embed.html?bbox=100.276,13.222,101.429,14.096&layer=mapnik&marker=13.38113,100.99962" style="border: 1px solid black"></iframe>
View Larger Map

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in thailand 20101 holiday2

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.