Feestje Lonneke

Lonneke heeft een afscriedsverjaardagsenmeer feestje. En ook een hele leuke uitnodiging. Maar omdat zo ongeveer iedereen op deze aardbol Hotmail gebruikt hebben ze bij hotmail nooit eens zitten nadenken over zaken als service. Vandaar dat de meeste hotmailgebruikers zo’n kleine inbox hebbeb dat ze dezefantastische uitnodiging, compleet met Johan in zijn ware natuur niet kunnen ontvangen. Je kunt hem wel hier downloaden.Yahoo (250 MB), GMX (1 GB) ( wel duits adres nodig, maar even googlen voor postadresse help al) of Google mail (1GB) wordt ergens volgende maand officieel gereleased. zijn allemaal alternatieven, die al dan niet gebruikt kunnen worden ipv hotmail. Als je het zat bent althans. (ik kan me goed voorstellen dat het ongelooflijk irritant is dat je inbox al vol zit na drie Word-filetjes)

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.