Hoe een barmeisje te versieren

[![eeeuuhmmm](/img_assist/gen/183&thumb=1)](/node/183)
Nee, zo werkt het dus niet. Versieren en aardig doen tegen barmeisjes is echt iets anders.

ookwel “wat moet je vooral niet doen als je bier besteld maar eigenlijk ook wel indruk wilt maken op dat meisje (of de jongen) die het bier voor je inschenkt”. Mijn zusje werkt al tijden in de CA van de horeca. En kent alle aiirtiante opmerkingen, alle flauwe grappen maar vooral de tot mislukking gedoemde versierpogingen uit haar hoofd.nog een paar do´s en dont´s. (Want je wil natuurlijk wel weten hoe je leuke barmeisjes/ jongens kan oppikken.) trek je lering uit deze fortuinlijke tips. aanvullingen altijd welkom natuurlijk...En nu heeft ze een handige handleiding gemaakt met daarin hoe het wel moet.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.