wakker worden overheid!

“Er is helaas geen landelijke informatie uit politiebronnen met betrekking tot cybercriminaliteit beschikbaar”, schrijft de bewindsman in antwoord op kamervragen van het SP-kamerlid Arda Gerkens.

Diep triest, dat de nederlandse overheid blijkbaar geen idee heeft hoe ze het ICT-schip moeten varen. Dit geeft eens te meer aan dat de “Nederlandse kenniseconomie” een utopie is en zal blijven. Je gaat toch ook niet een handelseconomie als doel stellen, als je niet eens een idee hebt hoe je bijvoorbeeld in- en uitvoer van producten moet controleren?Meer op webwereld.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.