Diabetes dagboek

Sinds kort blijk ik één van de mensen te zijn met diabetes type I, suikerziekte. Mijn leven zal hierdoor nogal radicaal veranderen: opeens komen woorden als “regelmaat”, “op tijd”, “plannen” enzovoort mijn leven binnenwandelen. Diegenen die mij goed kennen weten allemaal dat deze dingen nou niet bepaald mijn leven bepaalden! Bèr en regelmaat: Vuur en water. Maar nu moet ik, de insuline en natuurlijk een gebalanceerd dieet dicteren mijn dagschema vanaf vandaag.

Op deze pagina’s houd ik het dagboek bij over hoe het mij vergaat (nouja, niet dagelijks). Hoe ik omga met mijn diabetes.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in diabetes blog26

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.