Hypo's

Mijn eerste nacht in het ziekenhuis was echt best beroerd. Behalve dat ieder uur mijn glycemie gemeten moest worden (echt sjlape zit er dus niet in…) daalde mijn suikerspiegel opeens wel erg hard. En omdat ik maanden met een immens hoge suikerspiegel heb rondgelopen (in iedergeval boven de 300) kwam dat nogal hard aan. Duizelig, zweten, klam, en achteraf hoofdpijn. De volgende nacht heb ik weer hetzelfde gehad, zij het nu minder. En nog een keer heb ik onder de gezeten, nu overdag. Eigenlijk wel goed dat ik het nu dus ook heb leren herkennen :)

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in diabetes blog26

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.