Levenslang zonnig en lekker eten

Na wat zoeken heb ik het gevonden: een kookboek voor diabetici. Amazon heeft er wel een paar in het Amerikaans, maarja, de Amerikanen hebben allemaal van die superonhandige maateenheden. En daar draait het nu juist om bij het koken met diabetes: de hoeveelheden.

De Nederlandse diabetes vereniging heeft lijstje met een paar boeken, waar een boek tussenstaat, dat er erg veelbelovend uitziet: “Levenslang zonnig en lekker eten”.Van de site:_‘Levenslang zonnig en lekker eten’ is een vervolg op ‘levenslang lekker eten’ en bevat heerlijke recepten uit de Spaanse, Italiaans, Franse en Griekse keuken. Naast dag en weekmenu’s, staan ook kleine hapjes (tapas) beschreven. Het boek is speciaal voor mensen met diabetes, maar is ook heel geschikt voor mensen met overgewicht, omdat alle koolhydraten, vetten en vitaminen per gerecht apart staan genoemd. Zo weet u altijd wat u eet!_Te bestellen op DiabetesDirect

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in wishlist7 diabetes blog26

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.