Meer SEO Mooiere urls

Vanaf heden henb ik nog mooiere URLS. de mesete weblog/CMS systemen gebruiken urls als blog.php?blog=true&ID=12azc540&visit=1 etcetera. Enfin, je begrijpt dat geen mens dat kan onhouden. Bovendien vinden zoekmachines die urls helemaal niet zo leuk. SEO staat voor search engine optimisation, oftewel, je site het beter laten den bij zoekmachines. Ik sta la heel hoog met heel veel dingen, zoals zoveel Drupal sites. Maar het kan alttijd beter. Vanaf heden gebruik ik pathatu, wat eigenlijk niet meer doet dan mijn oude /node/nummertje in bler.webschuur.com/meer_seo_mooiere_urls veranderen. Een titel is nu gelijk de url. Dat is och wel erg mooi, dacht ik zo. Ik vraag me af of het merkaar zal zijn in de stats, maar dat laat ik later nog wel weten.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.