zwerfhacker

// for english readers: in re: to Factoryjoes idea, which i like, I offer a host, for very few hackers (my house is small) in Antwerp ;)Factoryjoe kwam met een brilliant plan: adhoc hacker meetups. Een netwerk van hosts waar je kunt crachen, koffie drinken en internetten, in ruil voor wat code. Dus je reist door de US of door europa, blijft her en der pitten en hackt samen met anderen die je onderweg tegenkomt. Nu heb ik niet echt veel plek, maar als je geinterreseerd bent in lekkere senseo (of andere koffie, of thee), dan heb ik een matras, wifi, en eten voor je ;) Als je me snel wilt te pakken krijgen: ber at webschuur dot com

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.