check, check, check! ready to go sziget!

hah, - Huur overgemaakt

  • insuline opgehaald bij de apotheek
  • boterhammetjes gesmeerd
  • paspoort ingepakt
  • tas ingepakt
  • insuline klaargelegd (zoooo vervelend dat dat in de koelkast moet liggen. dè plek om ihet te vergeten)
  • tent ingepakt
  • wekker (2x) gezet
  • vlucht confirmatie uitgeprint en op mijn online mail gezet

    Ik geloof da’k alles heb nu. OF beter: ik weet zeker da’k iets vergeten ben, maar ik weet bijna zeker dat het niks belangrijks is. Ik vergeet NL altijd wat. Het beste is dus daar rekening mee te houden.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in sziget 2005 blog3

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.