Pocket revolution nu echt

Ik heb hem nu een paar keer mogen horen. En heb al verschillende malen geprobeerd het album samen te vatten in een zinnetje. Maarten van Meer deed dat echter beter dan ik ooit zou kunnnen:> Het is echter al van bij openingsnummer “Bad Timing” duidelijk dat dEUS in deze zoveelste incarnatie helemaal terug is. Zeven minuten lang krijgt de luisteraar een samenvatting van waarvoor dEUS staat: strak gecomponeerde en rijk gearrangeerde, doch rommelig klinkende gitaarrock met snerpende vioolaccenten en enigszins manische zang. Zo klonk dEUS al op de eerste singles en dat is ook nu nog hun handelsmerk.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in music64

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.