festivalverslag sziget door OOR op een rijtje

OOR heeft een heel leuk verslag gemaakt van sziget. De journalist Tom Engelshoven (AKA Hoojer) trok naar Budapest om per dag een stukje te schrijven. Jammergenoeg is de nieuwe oor site veel (mooi, interactief), maar allesbehalve goed opgezet. Dus is het niet mogelijk om snel te vinden waar die stukje nu staan. Met wat gegoogle en wat fantasie heb ik de verslagen op een rijtje gezet:1. Dag 1

  1. Dag 2
  2. Dag 3
  3. Dag 4
  4. Dag 5
  5. Dag 6
  6. Dag 7

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in music64 sziget 2005 blog3

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.