spuitjes

Sukkel! Ik schreef het al: dat ik zeker wel iets vergeten zou. Idd: mijn extra spuitnaaldjes.

Maar goed. Sziget is zo goed geregeld, dat ik naar de festival-apotheek kon lopen, en er vanavond twintig spuitjes voor me klaar liggen! Mijn insuline ligt bij de EHBO in de koeling, veilig en jat-safe, maar vooral hitteveilig opgeborgen. En tot nog toe lukt het me met eten ook super. Warm Fuzzy feelings vanbinnen dat het allemaal zo makkelijk kan en geregeld wordt. ik hoef het niet eens allemaal zelf te regelen. Verder is het festival pas net losgebarsten. ik heb nog geen concerten gezien, maar ik heb nu al zo’n supertijd dat het eigenlijk niet meer mis kan gaan. – geschreven op een mooie witte mac-huppeldepup, met een lekkere pint voor mijn neus en een heerlijke live deephouse set op de achtergrond.

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.