aan het schommelen geslagen

Jammer. het ging al twee weken heel erg goed. mijn bloedsuiker bleef mooit onder de honderd, maar boven de tachtig mg/dl. (in Nederland komt dit overeen met respectievelijk 5.6 en 4.4 mmol/l)Maar sinds gisterochtend is zij helemaal in de war. Gisterenmiddag zat ik rond de zeventig mg/dl, gelukkig net vor het eten. ‘savonds had ik echter een hypo. gelukkig ook weer net voor het eten, ds kon ik dat iets vervroegen. Maar om 22.00uur, voor mijn late spuit stond het niveau weer op 155. En nu ben ik net een beetje aan het bekomen van weer een hypo. Ik had een niveau van 55, (3.0 mmol/l), maar na een lekkere evergreen gaat het wel weer. Het vervelende is dat ik niet echt kan achterhalen waar het aan ligt, maar ik hoop met mijn gewone regelmaat het weer in balans te krijgen. En lukt dat niet, dan moet ik misshcien wat gaan veranderen in mijn patroon, maar dat hoop ik voorlopig te kunnen voorkomen.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in diabetes blog26

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.