lycos lijkt de problemen overwonnen te hebben.

Dus de sites op webschuur.com zullen hopelijk weer een beetje fatsoenlijk gaan draaien. Overigens zijn we nog bezig met een eigen dedicated host, dus zelfs als blijkt dat bij Lycos de problemen nog niet echt verholpen zijn, hebben we binnenkort weer supersnelle sites!> Goed nieuws!De performance problemen die er bij meerdere VPS pakktten waren, zijn opgelost!Vanwege grote vraag naar Lycos VPS pakketten moesten we eerder servers bijplaatsen dan verwacht. Door vertraging in de levering van deze servers duurde dit langer dan gepland en konden wij niet de kwaliteit leveren die je van ons kunt verwachten.

Inmiddels hebben we de nieuwe servers in ons datacentrum in Stockholm geplaatst en performance is weer zoals het hoort te zijn. Mocht dit niet zo zijn, restart je server dan.

Onze excuses voor het ongemak dat dit veroorzaakt heeft!Als compensatie voor de mindere kwaliteit willen we je graag 1 maand gratis VPS aanbieden. Je hoeft hiervoor niets te doen, wij hebben je pakket reeds automatisch verlengd.

Met vriendelijke groetLycos Webhosting Team

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.