KBC Online sucks for Mac!

Om een of andere reden voel ik me altijd een beetje bezwaard om te gaan klagen als een site het niet doet op konqueror. Nouja, als het duidelijk is dat de standaarden gewoon niet gevolgd worden niet, natuurlijk. Maar bij een site zoals die van de KBC, waar allerlei ingewikkelde technieken toegepast (moeten?) worden wel. De reden is simpel: statistisch gezien gebruikt niemand konqueror. Maar gelukkig gebruikt Safari op de Mac dezelfde engine; Mac gebruikers hebben dus dezelfde problemen als konqueror gebruikers. Veerle, Vlaanderens bekendste mac gebruiker, zegt erover: <!-break–» This post is a bit of a rant towards KBC, a big Belgium bank. I use KBC Online, their online product for wire transfers and other tasks. Now the part that really gets on my nerves is their stupid system requirements. First of all they only support system Mac OS X version 10.2.3 till 10.2.8 and the only supported browser…

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.