Rotsvast wonen per mail

Rotsvast heeft een geweldig aanbod woningen. Maar om de een of andere reden zijn de goede appartementen telkens /net/ weg. Dus wil ik per mail op de hoogte blijven. Het bijgevoegde PHPscript (gebruik het als je weet hoe dat moet) draait op mijn machine onder een crontab. Iedere kwartier kijkt ie of er nog niewe woningne bijgekomen wijn op de eerste pagina, en mailt de links voor deze niuewe woningen naar mijn emailadres. als je geen flauw idee hebt hoe het werkt, kun je proberen mij een mailje te droppen (ber apending webschuur punt com) en zien of ik je er tussen kan zetten.

Update: wijzigingen ofzo zijn uiteraard ook erg welkom!

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in programming54

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.