probeer KDE 3.5: Klax

Als echte geek wil ik natuurlijk altijd de laatste, coolste & hipste versie van Foo hebben. Nu is KDE (voor mij) de beste desktopenvironment, (ja, Gnome is ook wel aardig) maar heeft het nogal wat voeten in de aarde je desktop zomaar opeens te upgraden naar de laatste instabiele versie. Aangezien ik vooral moet werken en geld verdienen met mijn PCs is spelen niet echt een goede optie. Gelukkig is daar Klax, een live CD distributie. Brand hem op een CDrom, doe hem in het laatje, herstart, en viola, je kunt KDE 3.5 testen.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in programming54

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.