Natoshiba is dood.

Een half jaar geleden had ik op ebay voor een habbekrats een laptop gekocht. Dezelfde als mijn oude laptop, die ik met behulp van een fixe kop koffie verzopen heb en daarna nog even een botsproef heb laten doorstaan (niet dus) (een meter recht naar beneden op de harde stoep. De schouderband van de laptoptas brak af).

Ik dacht bij het kopen van dezelfde toshiba 4030: handig als er nog iets kapot gaat, heb ik reserve onderdelen. En in mijn netwerk had ik al penelope, dus noemde ik haar maar natoshiba.

Eergisteren was natoshiba ‘savonds bij het naar bed gaan niet goed uitgegaan. En toen ik haar ‘sochtends aan wilde zetten was ze dood. En heel erg warm. Ik vermoed dus dat er iets essentieels is doorgebrand. Als ik weer thuis kom ga ik eens kijken of ik deze oude rammeldoos kan fixen. Maar ga ik ook geld opzij zetten voor een IBM thinkpad.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in programming54 wishlist7

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.