grappige spam

Soms is spam echt grappig. Er zat een virus aan deze mail waarin zogenaamd de details staan. Niet openen dus op een windows machien.

De grap is dus dat ik zelf webschuur.com host, beheer enzovoort. En ik kan dus heel zeker weten dat we geen support team hebben :p> Dear Webschuur Member, We have temporarily suspended your email account ber@webschuur.com. This might be due to either of the following reasons: 1. A recent change in your personal information (i.e. change of address). 2. Submiting invalid information during the initial sign up process. 3. An innability to accurately verify your selected option of subscription due to an internal error within our processors. See the details to reactivate your Webschuur account. Sincerely,The Webschuur Support Team

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in programming54

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.