Cannel frederator, nanimatie over RSS

Ben je ook zo iemand die om 4 uur ‘snachts nog met een biertje naar nickelodeon of cartoon network zit te kijken? Of gewoon fan van cartoons? Dan is er de video cast van channel frederator. Alle episodes worden met RSS gebroadcast, zodat je niet eens meer de site hoeft bij te houden. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon downloaden, per epsiode.

Episode one is tot nog toe de enige online, maar wat je er kunt zien is echt erg goed. Een leuke mix van echt vreemd indie spul, met het bekende cartoon-network achtige spul.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.