Stoute Geek :)

[01:18:21] Bèr Kessels ik herinner me ooit; toen ging mijn school over van 1 syteem naar een ander. En toen moesten we op een site ons sudentnummer invullen en dan een nieuw PW. (sukkels)[01:18:44] … onze printkredieten vielen daar ook onder.[01:19:22] … dus ik heb geloof ik wel vijftien studenten hun nummer leeggeprint met PHP PERL en HTML tutorials :p (yup dat is waar ik ‘het’ van geleerd heb)[01:20:15] … en allemaal kregen ze van mij een paswoord ‘koffie’. Om leuk te blijven heb ik bij de helpdesk een post-it geplakt met “paswoord:koffie” :)Zo wordt je dus nerd/Geek. Ja printkrediet jatten om PHP of PERL tutorails uit te printen. Terwijl je ook met en stronken hoofd Chikas kon versieren. Maar nee. PERL tutoials. owww.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.