Zij: When you come once, you come three times.

ik: “sorry?” (gesitueerd in de nachtwinkel 25 meter bij mij vandaan)zij “Yes. When you come buy two beer for dinner (voor zeven uur dus) you always come back”zij “One time before ten o’clock, one time after twelve-thirty”zij “why you don’t buy all beer at once?”ik “eeuuh, euuuuh, dunno? Guess I never thought of it like this before” zij “you always come the same. Me, I think, he comes back in two-three hours. Then he comes back. You come back. always. funny”Ik (denkwolkjes. Terug naar huis lopend) “Dammit, als de Pakies bij de nachtwinkel mij al zo goed kennen, blijkbaar beter dan ik mezelf ken, dan….” etc.

Weird, in elk geval, zo’n gesprek.

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.