vrijheid van vanalles

Met al die ophef over cartoons, en of deze al dan niet verboden hadden moeten worden vond ik het weer eens tijd om een oude getrouwe het blauwe lintje, uit de kast te halen.
<div align="CENTER">Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!
</div>
Niemand. NIEMAND. geen moslim, geen jood, geen christen en al helemaal geen atheïst verteld mij welke humor ik leuk vindt. En welke meningen ik aanhang. Nooit!Al beledig ik daarmee een zielige alcoholistiche, diabetische, atheïst zonder geld, dan nog kan ik dat gewoon doen, in onze verlichte samenleving.

Vrijheid van meningsuiting is GVD het paradepaardje van iedere verlichte samenleving. No fucking way dat we daarvan afbuigen, omdat een stelletje fuckers zich beldigd voelen. Terug gaan naar de middeleeuwen, no fucking way. :)

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.