Uitslagen verkiezingen 2006 volgen via internet

Ik kan me nog goed herinneren dat bij de vorige verkiezingen (NL regering) ik overal en nergens mijn info vandaan most halen. Bèr heeft namelijk geen TV. Het niet hebben van een TV zou niet zo heel erg moeten zijn, maar het feit dat ik vanui België uiteindelijk de wereldzender, met om de 15 minuten nieuws moest aanzetten om enigzinds op de hoogte te blijven was dat wel zeker. Nu is het net NOS live te volgen (mits de goede software!)Mar kunnen we bovenal eindelijk echt genieten van het internet:- flickr

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.