Het email adres van magan

magan apending tweedekamer punt ennel.

Ik zit het live te volgen, bijna als één formule een wedstrijd. De neergang van Onze Nationale Strakheid mevrouw Verdonk. Femke Halesema wist haar zojuist volledig (een heerlijk, gelijk een punt gescored in een sportwedsrijd, bijna) onderuit te halen omdat mevrouw Verdonk al jaren emailde (jaja, de mail die veraad je) mevrouw magan. De zogenaamde “onbekende” naam van mevrouw Hirshi Ali. Verdonks tijdperk komt gelukkig to een snel einde. Het uitzetten van een persoon. Een bedreigd of politiek persoon mag echter NOOIT iets dergelijks worden. Laten we hopen dat dit echt een verdonkding is. Maar voorspel hierbij het einde van De Strakke Lijn. Verdonk heeft zigzelf GeWelDig in haar staart gebeten. en jammergenoeg heeft ze daarmee een persoon besleurt die een van mijn grootste punten verdedigde: vrijheid van meningsuiting. Ik hoop daarom heel erg dat die vrijheid van meningsuiting hiermee wint. en dat de smorende factoren (De Regering) gewoon Dik Verliest.

Bèr

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.