Mooie hoogresolutie satellietfoto's

Ik was net een satellietfoto aan het opzoeken en vond tot mijn verbazing een immens grote hoeveelheid hoogresolutie satelliet fotos. In het publieke domein (dus te gebruiken naar eigen inzicht). Zo kun je zien hoe weinig (niks dus) in in Botswana. door mensen is gemaakt. Of waar ik dit zit te typenWeer andere hebben geweldig mooie kleursstellingenOf in het groen.Blauw én groenOf ze hebben bizarre structurenEn waar ik zometeen weer naar terug ga.

Niet van de aarde maar wel erg mooi (Sauron?) is deze ster

Dit artikel verscheen op bler.webschuur.com. En is overgezet naar dit blog

in wereld1 satellietfotos1

Over de auteur: Bèr Kessels is een ervaren webdeveloper met een grote passie voor techniek en Open Source. Een gouden combinatie om de techniek goed en efficiënt toe te passen. Volg @berkes op Mastodon. Of lees meer over Bèr.